Vodíkový workshop Košice 2024

13.03.2024

SAPI
01. 03. 2024



Národná vodíková asociácia Slovenska (NVAS) a Centrum výskumu vodíkových technológií (CVVT) Vás srdečne pozývajú na vodíkový workshop o aktuálnom stave rozvoja východoslovenského vodíkového ekosystému. Podujatie sa uskutoční 13. marca 2024 v priestoroch UVP TECHNICOM, TUKE, v Košiciach. 


Workshop prinesie aktuality o plnení akčného plánu, oboznámi o novinkách z Bruselu a vytvorí priestor na prezentácie projektov výskumu a rozvoja východoslovenského vodíkového ekosystému. 


Miesto:  UVP TECHNICOM, TUKE, Němcovej 5, 042 00 Košice (prízemie)

Dátum: 13. marec 2024 

Registrácia: od 8:30

Čas:  9:00 - 12:40

Forma:  osobne na základe registrácie, alternatívne online prostredníctvom ZOOM len pre členov NVAS. Link na pripojenie posielame v členskom spravodaji. Pre online pripojenie nie je potrebná registrácia. 

Pozvánka zahŕňa: vstup na základe registrácie, občerstvenie.

Na stiahnutie: videozáznam + prezentácie budú k dispozícii všetkým členom NVAS, a tiež registrovaným nečlenom po uhradení faktúry za účastnícky poplatok. 

Program si môžete stiahnuť tu a prihlásite sa týmto formulárom.

Komentáre

Súvisiace

Duslo investuje do elektrolyzéru na výrobu vodíka

Šalianska chemička už v minulosti predstavila viacero investičných plánov, vrátane investícií do OZE, batériových úložísk, a výroby palív z odpadových plastov. Tentokrát na ne nadviazala zámerom na výstavbu elektrolyzéra na výrobu vodíka

09. 11. 2023VIAC

 

Podpora vodíka sa na Slovensku začína rozbiehať

Vláda schválila s pripomienkami akčný plán opatrení pre úspešnú realizáciu Národnej vodíkovej stratégie do roku 2026. Podľa Ministerstva hospodárstva SR je cieľom zvýšiť energetickú bezpečnosť štátu a urýchliť transformáciu národného hospodárstva na nízkouhlíkové.

14. 06. 2023VIAC

 

Plynári sa pripravujú na vodík

Slovensko to s vodíkom myslí naozaj vážne a plány neprekazil ani odchod dnes už bývalého ministra Sulíka. Plynári sa na prechod intenzívne pripravujú a investujú do úprav plynovodov, ktoré by po definitívnom odpojení sa od dodávok plynu z Ruskej federácie mali prepravovať práve vodík.

24. 05. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek