Úspory energií a obnoviteľné zdroje energie v čase krízy

SAPI
27. 09. 2022



Na ôsmej diskusii od iniciatívy Zelená vízia pre Slovensko sa 28. septembra zúčastní aj Ján Karaba, riaditeľ SAPI, ako jeden zo spíkrov. Na pôde bratislavského Einparku sa stretne s Andrejom Jurisom, predsedom ÚRSO, Petrom Blaškovitšom, generálnym riaditeľom SIEA, a Petrom Roblom, predsedom Správnej rady platformy Budovy pre budúcnosť. Súčasťou diskusie bude otázka obnovy a energetickej efektívnosti budov a využitie obnoviteľných zdrojov za účelu znižovania cien energií. V prípade záujmu sa môžete zaregistrovať a zúčastniť sa diskusie osobne, alebo ju sledovať online. Do diskusie sa môžete zapojiť pomocou aplikácie Slido, kde budete môcť v priebehu celého stretnutia klásť vaše otázky.

Komentáre

Súvisiace

Garantované energetické služby ostávajú napriek ich výhodám často nevyužité

Z ankety z dielne portálu EURACTIV vyplýva, že garantované energetické služby ostávajú pre mnohé samosprávy aj naďalej pomerne neznámou veličinou

12. 04. 2024VIAC

 

Rastúci dopyt po elektrine budú v dohľadnej dobe schopné pokryť iba OZE

Podľa Vladimíra Miškovského zo spoločnosti FUERGY sú obnoviteľné zdroje energie jediným reálnym riešením pre pokrytie neustále rastúceho dopytu po elektrickej energii v nadchádzajúcich dvoch dekádach.

12. 04. 2024VIAC

 

Ohrozuje fotovoltika vtáctvo? O nič viac než iné budovy a konštrukcie

Naši českí kolegovia z portálu Obnovitelně.cz sa bližšie pozreli na to, či môžu fotovoltické inštalácie ohroziť našich operených spoluobyvateľov.

28. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek