Vízia efektívnej, konkurencieschopnej a pritom udržateľnej ekonomiky Slovenska

01.12.2021

Lucia Palmanová
26. 11. 2021



1.12.2021 o 10:00 budú poprední odborníci na ekonomiku diskutovať na tému: "Vízia efektívnej, konkurencieschopnej a pritom udržateľnej ekonomiky Slovenska" Čo sa týka Slovenska - vieme vlastne čo chceme dosiahnuť? Kam sa chceme dostať? Nechýba nám diskusia o tom, akú „novú“ ekonomiku to chceme budovať? Nechýba nám vízia toho finálneho stavu a jasný plán či konkrétne kroky ako ho dosiahnuť?

Klimatická zmena a energetika – to je jedna zo zásadných oblastí, ktoré už dnes prechádzajú transformáciou. Aký je dnešný stav? Aký je náš energetický mix z hľadiska ochrany klímy? Veľa sa hovorí o demografickej kríze ktorej bude Slovensko čeliť aký môže mať vplyv na „zelenú“ transformáciu našej ekonomiky?

Hlavným cieľom Zelenej vízie pre Slovensko je otvoriť širšiu odbornú diskusiu o našej – klimatickou zmenou poznačenej – budúcnosti naprieč sektormi.

Podujatie organizuje Slovenská klimatická iniciatíva

Registrovať sa môžete TU

Komentáre

Súvisiace

Solární energie a akumulace 2024

Dvojdenný formát tohtoročnej konferencie poskytne dostatočný priestor pre diskusiu o komplexných otázkach spojených s výrobou energie.

24. 04. 2024VIAC

 

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Príprava pravidiel pre veternú energiu nenapreduje dostatočne rýchlo

Zo Správy o pokroku v implementácii Plánu obnovy a odolnosti SR vyplýva, že Slovensko sa zatiaľ v príprave pravidiel pre výstavbu nových veterných elektrární príliš neposunulo.

14. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek