SIEA: Aktualizačná odborná príprava na podnikanie v energetike – elektrina

28.02.2022 - 02.03.2022

SAPI
07. 02. 2022



SIEA zverejnila oznámenie o konaní aktualizačnej odbornej prípravy pre držiteľov osvedčení o odbornej spôsobilosti na podnikanie v energetike elektrina. Aktualizačnú odbornú prípravu organizačne zabezpečuje Združenie priemyselných odberateľov energie. Viac informácií o konaní aktualizačnej odbornej prípravy nájdete na stránke www.energyconsumers.net a tiež na stránke SIEA.

Aktualizačná odborná príprava na podnikanie v energetike elektrina sa uskutoční v dňoch 28. februára 2. marca 2022 v budove Matador group Slovakia, Bojnická 3, Bratislava. Záujemcovia o účasť na tejto aktualizácii sa môžu prihlásiť zaslaním vyplneného a podpísaného formulára žiadosti na adresu olmv@siea.gov.sk.


Komentáre

Súvisiace

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

 

Prebieha výzva zameraná na zníženie energetickej náročnosti a využitie obnoviteľných zdrojov vo verejných budovách

Koncom roka vyhlásila SIEA novú výzvu z Programu Slovensko, tentokrát určenú pre podporu energetickej efektívnosti a OZE vo verejnom sektore. Na výzvu bolo vyčlenených 143 miliónov eur, pričom výška podpory na jeden projekt sa pohybuje v rozmedzí 200-tisíc až 5 miliónov eur.

17. 01. 2024VIAC

 

Workshop Photon Energy: Paralelné prepájanie striedačov

Solinteg laboratory, Karlova 933/7, 614 00 Brno, Česká republika

13. 12. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek