Registrácia na SAPI Energy Conference 2023 je oficiálne spustená

SAPI
03. 05. 2023



Od dnešného dňa máte možnosť zaregistrovať sa na tohtoročnú SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 4. a 5. októbra v Hoteli Senec. Dvojdňový program, ako aj registračný formulár, môžete nájsť na našej webovej stránke. Obsah konferencie a zoznam prednášajúcich budeme na stránku priebežne dopĺňať – pravidelne nás preto sledujte, aby ste vedeli, na koho sa môžete tešiť. Obdobne ako minulý rok bude aj tento raz možné ubytovať sa priamo v Hoteli Senec, pričom do konca júna viete využiť aj promo kód. Aktuálne je spustená možnosť platby na faktúru, pričom v dohľadnej dobe bude sprístupnená aj priama platba kartou cez platobnú bránu.

Komentáre

Súvisiace

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

 

Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024

Už 16. mája sa v Poprade uskutoční odborné podujatie Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024, organizované Asociáciou pasívnej požiarnej ochrany SR.

27. 02. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek