Účasť SAPI na SlovakiaTech Fórum 2018

Juraj Vedej

Veronika Galeková

SAPI
05. 11. 2018



SAPI prijalo ďalšie pozvanie na konferenciu SlovakiaTech Fórum, ktorej súčasťou bude aj prezentačný veľtrh slovenských firiem zameraných na oblasť vedy, výskumu a inovácií v priemysle a priemyselných technológiách, energetike, logistike a životnom prostredí. Konferenciu organizuje SIA (SlovakInvest Agentúra pre podporu malých a stredných investícií n.o.) v spolupráci s SBA (Slovak Business Agency). 

Riaditeľka SAPI, Veronika Galeková, sa zúčastní panelovej diskusie v bloku Smart Energy (8.11.2018) na tému: Inovácie v energetike vo vzťahu k udržateľnému životnému prostrediu, ktorého podtéma panelovej diskusie bude „Decentralizovaná a zelená energetika na Slovensku: reálna možnosť alebo výmysel Bruselu?“ V panelovej diskusii bude Veronika Galeková hájiť názory a záujmy výrobcov z OZE, ale hlavne zelenú energiu a jej prínosy pre energetiku a ekonomiku ako takú. 

Prvý ročník konferencie sa bude konať v Košiciach, 8. a 9.11.2018 v hoteli Yasmin.

Výstupy:

http://targetnews.sk/clanky/item/929-o-zelenej-a-decentralizovanej-energetike-na-konferencii-slovakiatech

Komentáre

Súvisiace

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

 

Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024

Už 16. mája sa v Poprade uskutoční odborné podujatie Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024, organizované Asociáciou pasívnej požiarnej ochrany SR.

27. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek