Seminár SAPI 5.11: POZOR! Zmena miesta seminára a DODATOČNÉ KAPACITY

SAPI
28. 10. 2019



POZOR! Zmena miesta seminára a DODATOČNÉ KAPACITY

Prihlasovanie ukončené. Ďakujeme!

 

Vážení hostia,

 

Záujem o tento ročník nášho semináru nás veľmi milo prekvapil a, ak máme byť úprimní, aj zaskočil. Kapacita sály bola naplnená už 3 týždne pred začiatkom seminára a naďalej sme dostávali vyplnené registračné žiadosti, ktorým sme, z kapacitných dôvodov, nemohli vyhovieť.

 

Plne si uvedomujeme kvalitu programu a aj atraktívnosť jednotlivých častí, vrátane politickej diskusie, a preto sme intenzívne hľadali spôsob, ako seminár sprístupniť naozaj všetkým záujemcom. Intenzívne sme sa venovali možnosti živého online prenosu, no ten by, v konečnom dôsledku, nedokázal ponúknuť priamy zážitok z účasti a ochudobnil by divákov o možnosť networkingu.

 

Rozhodli sme sa preto skúsiť nájsť nové priestory, ktoré by mohli nám a predovšetkým vám, milí účastníci, poskytnúť zázemie, ktoré sa od podujatia tejto kvality očakáva. Po intenzívnom hľadaní sa nám podarilo nájsť priestory v ružinovskom Hoteli Bratislava na Seberíniho 9.

 

Nová sála má výrazne vyššiu kapacitu a veríme, že nám ponúkne štandard, na ktorý sme všetci zvyknutí. Tešíme sa na vás dňa 5. novembra 2019 v Hoteli Bratislava na Seberíniho 9! 

Komentáre

Súvisiace

SAPI Biznis Tuesday o veternej energii na Slovensku

Pridajte sa k nám a preskúmajte trh s veternou energiou a potenciál jej rozvoja na Slovensku. Toto exkluzívne podujatie poskytne komplexný prehľad o súčasnom stave, výzvach a príležitostiach v sektore veternej energetiky na Slovensku.

19. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesdays o recyklácii FV panelov na Slovensku

Ďalší odborný seminár zo série SAPI Biznis Tuesdays bude zameraný na tému recyklácie vyradených FV panelov v kontexte slovenskej legislatívy a praxe.

25. 10. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek