SAPI sa stretla so zástupcami z Taiwanu

SAPI
27. 06. 2019



SAPI sa úspešne podarilo nadviazať ďalšiu perspektívnu spoluprácu. Riaditeľka Veronika Galeková a člen VV Ján Karaba sa stretli s predstaviteľmi Taiwanskej zastupiteľskej kancelárie v Bratislave, ktorej hlavnou úlohou je rozvoj bilaterálnych vzťahov medzi Slovenskom a EÚ. Hlavnou témou stretnutia boli, prirodzene, obnoviteľné zdroje a fotovoltický sektor na Slovensku. Taiwanská strana má záujem o nadviazanie a rozvoj spolupráce v tejto oblasti a ponúka členom SAPI výmenu skúseností. Na stretnutí dali predstavitelia kancelárie do pozornosti niekoľko zaujímavých veľtrhov, o ktorých môžete získať viac informácií na adrese kancelárie: ecodiv@taipei.dialtelecom.sk:    

 

Tešíme sa z každej takejto príležitosti a veríme, že vás nové možnosti zaujmú a pomôžu v rozvoji.

Komentáre

Súvisiace

Rozvoj energetických komunít na Slovensku podporí medzinárodný projekt vedený SAPI

Ďalší z medzinárodných projektov, na ktorých Slovenská asociácia fotovoltického priemyslu a OZE (SAPI) spolupracuje je projekt COMMENCE – Community Energy in Central Europe.

06. 03. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

 

Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024

Už 16. mája sa v Poprade uskutoční odborné podujatie Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024, organizované Asociáciou pasívnej požiarnej ochrany SR.

27. 02. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek