SAPI partnerom Bratislavských správcovských dní

10.11.2021 - 11.11.2021

SAPI
02. 11. 2021



Naša asociácia rozvíja aktivity v rôznych sektoroch a tento rok sme sa prémiovo stali aj partnerom podujatia, zameraného na využívanie OZE v bytových domoch - Bratislavské správcovské dni, ktoré prebehne v dňoch 10. a 11. novembra 2021. Bytové domy predstavujú jednu z najväčších príležitostí rozvoja OZE a budú kľúčové na našej ceste k uhlíkovej neutralite. Na seminári sa tak okrem iného bude hovoriť aj o tom, ako nová európska legislatíva zavádza energetické komunity a čo to bude znamenať pre vlastníkov bytov, ale aj o tom, koľko dokážu vlastníci ušetriť inštaláciou fotovoltického systému vo svojom bytovom dome. Riaditeľ SAPI Ján Karaba bude moderovať panelovú diskusiu s názvom „Obnoviteľné zdroje energie v kontexte bytových domov v praxi“, v ktorej bude diskutovať Vladimír Orovnický zo SZCHKT, Peter Dzurko z Elvosolaru a Michal Krajčík z STÚ. Prvý deň seminára je, vzhľadom na odborný program, spoplatnený sumou 59 eur za účastníka. Druhý deň je účasť bezplatná. Na každý deň je potrebné za registrovať samostatne.

Komentáre

Súvisiace

Solární energie a akumulace 2024

Dvojdenný formát tohtoročnej konferencie poskytne dostatočný priestor pre diskusiu o komplexných otázkach spojených s výrobou energie.

24. 04. 2024VIAC

 

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek