SAPI organizuje seminár o Národnom energetickom a klimatickom pláne SR - 24.6.2020 - NOVÝ TERMÍN

SAPI
04. 06. 2020



UPDATE:

Seminár sa uskutoční v termíne 24.6.2020, registrácia spustená


Od schválenia Národného energetického a klimatického plánu SR (NECP) vo vláde v decembri 2019 neprebehla o tomto mimoriadne dôležitom strategickom dokumente v podstate žiadna odborná diskusia, ktorá by slovenskú energetickú a klimatickú verejnosť priblížila bližšie ku konkrétnym opatreniam na dosiahnutie cieľov, ktoré si slovenská vláda vytýčila v rámci NECP. V rámci platformy Visegrad+ for Renewable Energy a s podporou Európskej komisie cez federáciu EREF sa preto SAPI zapojila do iniciatívy piatich krajín V4 + Rakúsko, a to organizáciou seminára o NECP, na ktorom budú zástupcovia SAPI prezentovať výsledky exkluzívnej analýzy schváleného slovenského NECP, o ktorej sa následne bude diskutovať. Seminár sa uskutoční dňa 24.6.2020 v hoteli LOFT v Bratislave v čase 13.00 - 16.00. Podrobnosti o tomto seminári budeme zasielať osobitne v priebehu nasledujúceho týždňa.

Registrovať na seminár sa už môžete tu. Účasť na seminári je bezplatná.

Komentáre

Súvisiace

SAPI Biznis Tuesday o veternej energii na Slovensku

Pridajte sa k nám a preskúmajte trh s veternou energiou a potenciál jej rozvoja na Slovensku. Toto exkluzívne podujatie poskytne komplexný prehľad o súčasnom stave, výzvach a príležitostiach v sektore veternej energetiky na Slovensku.

19. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesdays o recyklácii FV panelov na Slovensku

Ďalší odborný seminár zo série SAPI Biznis Tuesdays bude zameraný na tému recyklácie vyradených FV panelov v kontexte slovenskej legislatívy a praxe.

25. 10. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek