Pozývame vás na SAPI Energy Conference 2022

08.11.2022 - 09.11.2022

SAPI
26. 08. 2022



Milí priaznivci OZE a SAPI,

srdečne si Vás dovoľujeme pozvať na podujatie SAPI Energy Conference 2022. Podujatie nadväzuje na tradíciu výročných seminárov SAPI, ktoré sme organizovali spravidla na jeseň. SAPI Energy Conference však ideu semináru posúva do nových rozmerov, čím sa zaradí medzi najväčšie podujatia venované rozvoju OZE v strednej Európe. Bohatý program s medzinárodnou účasťou bude historicky po prvý raz rozdelený do dvoch dní a hostia sa môžu tešiť, okrem odborných prednášok a panelových diskusií, aj na spoločenský večer so zaujímavým kultúrnym programom a networkingom.

 
SAPI Energy Conference 2022 prebehne v dňoch 8. a 9. novembra 2022 v Hoteli Senec**** za účasti politických elít, zástupcov kľúčových inštitúcií a tiež domácich aj zahraničných odborníkov. Budeme sa venovať inováciám a trendom vo fotovoltike a v energetických úložiskách, ktoré s ňou súvisia. Otvoríme témy energetickej bezpečnosti a OZE ako náhrady za fosílne palivá, úlohy OZE na ceste k uhlíkovej neutralite, ale aj tému rozvoja energetických sústav a pripojiteľnosti OZE, či prípravu energetických projektov a ich zapojenie v rámci energetických trhov. Nezabudneme ani na energetické komunity, ako novú formu združovania spotrebiteľov a výrobcov. V rámci programu konferencie vám exkluzívne predstavíme aj novú štúdiu SAPI o potenciáli využitia veternej energie na Slovensku a o prekážkach jej rozvoja.
 
Bohatý program rozdelený do dvoch dní bude spestrený večerným kultúrnym programom a priestorom pre vzájomné rozhovory, ktoré, veríme, budú prínosné pre všetkých, ktorí sa nášho podujatia zúčastnia. Registrovať sa na konferenciu môžete začať už teraz prostredníctvom webu www.sapiconference.sk. Pri registrácii do 20. 9. 2022, môžete využiť zľavnený vstup. Členovia SAPI majú, už tradične, dodatočnú zľavu.

Komentáre

Súvisiace

SAPI Biznis Tuesday o veternej energii na Slovensku

Pridajte sa k nám a preskúmajte trh s veternou energiou a potenciál jej rozvoja na Slovensku. Toto exkluzívne podujatie poskytne komplexný prehľad o súčasnom stave, výzvach a príležitostiach v sektore veternej energetiky na Slovensku.

19. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesdays o recyklácii FV panelov na Slovensku

Ďalší odborný seminár zo série SAPI Biznis Tuesdays bude zameraný na tému recyklácie vyradených FV panelov v kontexte slovenskej legislatívy a praxe.

25. 10. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek