Pozvánka na webinár „Dizajn a realizácia moderných fotovoltických elektrární“

SAPI
03. 12. 2020



Dňa 10. decembra 2020 prebehne v čase od 13:00 do 15:30 hod prostredníctvom platformy ZOOM špecializovaný webinár SAPI „Dizajn a realizácia moderných fotovoltických elektrární.“ Seminár predstaví tie najmodernejšie, komerčne dostupné fotovoltické technológie, materiály a prístupy, ktoré sa dajú využiť pri návrhu a realizácii fotovoltickej elektrárne s výkonom 1 MWp a viac. Informácie budú praktické a naozaj exkluzívne, keďže získať ich v takom rozsahu a v takej kvalite je extrémne náročné.

 

Podujatie je určené pre developerov, ako príprava na plánované aukcie OZE, ale aj pre výrobcov, ktorí už premýšľajú nad obnovou svojich zariadení alebo sa plánujú tejto otázke venovať v najbližších rokoch. Účastníci uvidia 4 jedinečné prednášky, ktoré prinesú komplexné a praktický využiteľné informácie o najmodernejších technológiách a aktuálnych trendoch. Trendy budovania fotovoltických projektov vo svete priblíži Branislav Schnierer (SolarGIS), o aktuálnych fotovoltických technológiách - moduloch a meničoch povie Daniel Hrčka (Viessmann) a produkty Staubli pre fotovoltické elektrárne predstaví Miloš Kamaryt (STAUBLI SYSTEMS). Záverečná prednáška Jána Karabu (SAPI) prinesie aktuálne informácie o aukciách OZE a repoweringu FVE, keďže práve aukcie a repowering vytvoria priestor pre uplatnenie poznatkov získaných z prezentácií.

 

V prípade záujmu je potrebné sa na webinár zaregistrovať najneskôr do 9.12.2020. Pre členov SAPI je registrácia bez poplatku, pre nečlenov platí registračný poplatok vo výške 20 EUR bez DPH.

 

 

 

Komentáre

Súvisiace

SAPI Biznis Tuesday o veternej energii na Slovensku

Pridajte sa k nám a preskúmajte trh s veternou energiou a potenciál jej rozvoja na Slovensku. Toto exkluzívne podujatie poskytne komplexný prehľad o súčasnom stave, výzvach a príležitostiach v sektore veternej energetiky na Slovensku.

19. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesdays o recyklácii FV panelov na Slovensku

Ďalší odborný seminár zo série SAPI Biznis Tuesdays bude zameraný na tému recyklácie vyradených FV panelov v kontexte slovenskej legislatívy a praxe.

25. 10. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek