POZVÁNKA NA SEMINÁR: VEĽKÁ NOVELA OZE - ZMENY A NOVÉ PRÍLEŽITOSTI V ENERGETIKE

SAPI
17. 12. 2018



Právnická kancelária Poláček&Partners, s ktorou SAPI už niekoľko rokov úspešne spolupracuje, pripravila seminár k novele zákona o OZE, ktorý organizuje začiatkom budúceho roka v 2 termínoch (Košice 24.1.2019, Bratislava 11.2.2019).

Vzhľadom na dlhoročnú spoluprácu so SAPI sa rozhodli všetkým našim členom ponúknuť zľavu z prihlasovacieho poplatku. Prihlásiť sa môžete tu: https://www.polacekpartners.sk/prihlaska-na-seminar. Členovia tak budú mať ďalší benefit z našej spolupráce.

Viac informácii o seminári nájdete tu: https://www.polacekpartners.sk/clanok/pozvnka-na-seminr-vek-novela-oze-zmeny-a-nov-prleitosti-v-energetike.

Ak ste nestihli náš seminár na túto tému, ktorý sa konal 12.12.2018, určite vám odporúčame zúčastniť sa jedného z týchto. Vystúpi na nich aj Ján Karaba, člen Výkonného výboru SAPI.


 

Komentáre

Súvisiace

SAPI Biznis Tuesday o veternej energii na Slovensku

Pridajte sa k nám a preskúmajte trh s veternou energiou a potenciál jej rozvoja na Slovensku. Toto exkluzívne podujatie poskytne komplexný prehľad o súčasnom stave, výzvach a príležitostiach v sektore veternej energetiky na Slovensku.

19. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesdays o recyklácii FV panelov na Slovensku

Ďalší odborný seminár zo série SAPI Biznis Tuesdays bude zameraný na tému recyklácie vyradených FV panelov v kontexte slovenskej legislatívy a praxe.

25. 10. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek