Pozvánka na seminár SAPI o prolongácii podpory a repoweringu OZE - 14.6.2022

14.06.2022

SAPI
12. 05. 2022



Prolongácia podpory bola jednou z otázok, ktorým sa vláda musela bezodkladne venovať. SAPI sa zúčastnilo odborných diskusií a pripravilo ministerstvu hospodárstva konkrétny plán tak, aby bola prolongácia dobrovoľná. Žiaľ, konečná verzia prolongácie a repoweringu nebola podľa návrhov asociácie, no veríme, že rozhodnutie ministerstva prinesie želaný efekt.

 

Práve k prolongácii podpory a repoweringu OZE bude ďalší odborný seminár SAPI v rámci SAPI biznis Tuesdays, ktorý sa uskutoční v bratislavskom Hoteli Color dňa 14. júna 2022 v čase od 10:00 do 12:30 hod. Dozviete sa o legislatívnych povinnostiach z pohľadu ÚRSO, právnom postavené výrobcu elektriny v systéme prolongácie podpory, či technologických možnostiach repoweringu OZE. Na záver sa spolu pozrieme ako na obnovu existujúcej fotovoltickej elektrárne.

 

Registračný poplatok je 50 eur bez DPH pri prezenčnej forme a 25 eur bez DPH v prípade online pripojenia. Ako býva zvykom, členovia SAPI zľavu 30% v prípade osobnej účasti, v prípade online pripojenia môžu sledovať seminár ZADARMO.

Zaregistrovať sa môžete vyplnením registračného formulára.

 

Tešíme sa na spoločné stretnutie, či už osobné alebo virtuálne.

Komentáre

Súvisiace

SAPI Biznis Tuesday o veternej energii na Slovensku

Pridajte sa k nám a preskúmajte trh s veternou energiou a potenciál jej rozvoja na Slovensku. Toto exkluzívne podujatie poskytne komplexný prehľad o súčasnom stave, výzvach a príležitostiach v sektore veternej energetiky na Slovensku.

19. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesdays o recyklácii FV panelov na Slovensku

Ďalší odborný seminár zo série SAPI Biznis Tuesdays bude zameraný na tému recyklácie vyradených FV panelov v kontexte slovenskej legislatívy a praxe.

25. 10. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek