Pozvánka na seminár: Praktické aspekty implementácie (realizácie) lokálnych zdrojov

SAPI
23. 02. 2019



Dňa 11. 4. 2019 organizuje spoločnosť sféra, a.s., seminár s názvom Praktické aspekty implementácie (realizácie) lokálnych zdrojov. Seminár rozoberie problematiku realizácie lokálneho zdroja hneď z dvoch aspektov – právneho a praktického. Z praktického hľadiska porozpráva o inštalácii Lokálneho zdroja a jeho výhodách, či nevýhodách Ján Karaba zo spoločnosti SolarEnergia, ktorý je zároveň členom výkonného výboru SAPI. Práve Ján Karaba, ktorý pôsobí v sektore obnoviteľných zdrojov dlhé roky, je jedným z hlavných autorov konceptu Lokálneho zdroja, ktorý, vďaka skvelej práci celého tímu SAPI, ministerstvo implementovalo do zákona s minimálnymi zmenami podstaty tohto konceptu. Právnej stránke Lokálneho zdroja sa bude vo svojej prednáške venovať Juraj Ondrejka z právnickej kancelárie Poláček & Partners, ktorý priblíži impulzy vedúce k zavedeniu konceptu Lokálneho zdroja do zákona, objasní právnu definíciu inštitútu a priblíži podmienky prevádzky.

Cena semináru je 90,- eur bez DPH a je v nej zahrnutý aj obed. Spolu s organizátorom, spoločnosťou sféra, a.s. sa na vás tešíme dňa 11. 4. 2019 o 9:00 hod v priestoroch spoločnosti sféra, a.s. v Twin City A, na Karadžičovej 2.

Prihlasovanie prebieha priamo u organizátora.



 

Komentáre

Súvisiace

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

 

Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024

Už 16. mája sa v Poprade uskutoční odborné podujatie Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024, organizované Asociáciou pasívnej požiarnej ochrany SR.

27. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek