Pozvánka na seminár G-komponent, 12.12.2016 o 14:00 v Banskej Bystrici

Veronika Galeková
25. 11. 2016



AKO ZÍSKAŤ SPÄŤ G-KOMPONENT - POZVÁNKA NA SEMINÁR
Pozývame Vás na seminár G-komponent, ktorý sa bude konať 12.12.2016 od 14:00 v hoteli Lux v Banskej Bystrici. V prípade záujmu sa môžete registrovať na tomto linku: KLIKNÚŤ SEM
Uhradili ste za posledné roky niekoľko desiatok tisíc eur na G-komponente a chceli by ste tieto peniaze získať späť? Zaujíma Vás, čo bude ďalej s rozhodnutím Ústavného súdu? Nemáte uzatvorenú zmluvu o prístupe a napriek tomu Vám stále chodia faktúry? Alebo Vám ich dokonca neoprávnene strhávajú formou zápočtu? Chcete vedieť čo robiť v prípade, ak zmluvu uzavretú máte alebo ak Vás o jej uzavretie distribučná spoločnosť požiada? Aké sú riziká, ak prestanete hradiť faktúry alebo neuzavriete zmluvu o prístupe? A čo môžete čakať od novej cenovej vyhlášky?
Pred nedávnom sme vydali spoločné právne stanovisko ku G-komponentu. Množstvo z Vás sa nás od tej doby pýta, ako konkrétne postupovať. Ako sa brániť voči, v túto chvíľu už protiprávnej, praxi distribučných spoločností a či je vôbec šanca prípadný spor vyhrať alebo dokonca získať platby späť. Alebo či hrozba odpojenia od niektorých distribučných spoločností je len agresívnou rétorikou alebo reálnym rizikom.
Teraz prichádza čas, aby sme Vašu právnu ochranu pretavili do praktických krokov, ktoré ochránia Vaše investície.
POLÁČEK & PARTNERS v spolupráci so Slovenskou asociáciou fotovoltického priemyslu a OZE pre Vás pripravili špecializovaný seminár plný užitočných informácií a expertných analýz.
Bližšie informácie sa dozviete v pozvánke: KLIKNÚŤ SEM.
V prípade záujmu sa môžete registrovať na tomto linku: KLIKNÚŤ SEM
s pozdravom,
tím SAPI, POLÁČEK & PARTNERS

Komentáre

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek