POZVÁNKA NA DISKUSIU ENERGOFÓRUM(R): REŠTART SLOVENSKEJ ENERGETIKY

SAPI
21. 10. 2020



Dávame do pozornosti bezplatnú konferenciu, online prenos  – už zajtra 22.10.2020 o 14:00 hod: 


https://www.energoforum.sk/sk/konferencie/energoforum-2020/program/


Tím konferencie ENERGOFÓRUM® organizuje špeciálnu diskusiu Reštart slovenskej energetiky s top odborníkmi, ktorá prebehne vo štvrtok 22. októbra 2020 so začiatkom o 14:00.


Priamy prenos v HD kvalite bude dostupný bezplatne pre každého, koho zaujíma budúcnosť energetiky. Prenos bude vysielaný priamo na stránke konferencie ENERGOFÓRUM®, ako aj partnerskom portáli platformy ENERGOKLUB®. Kto preferuje sociálne siete, priamy prenos bude zrkadlený prostredníctvom oficiálneho Facebook profilu ENERGOFÓRUM®.


Do diskusie sa budete môcť zapojiť otázkami cez sli.do. Prihláste sa na odber emailových noviniek, cez ktoré budeme zdieľať ďalšie informácie.


Tradičná konferencia ENERGOFÓRUM® 2020 je kvôli epidemiologickej situácii preložená na budúci rok. Poznačte si nový termín 21. - 22. október 2021.

Komentáre

Súvisiace

Solární energie a akumulace 2024

Dvojdenný formát tohtoročnej konferencie poskytne dostatočný priestor pre diskusiu o komplexných otázkach spojených s výrobou energie.

24. 04. 2024VIAC

 

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek