Konferencia SAPI: Predpredaj vstupeniek za akciovú cenu sa končí už o týždeň

08.11.2022 - 09.11.2022

SAPI
13. 09. 2022



V novembri sa uskutoční už 12. ročník SAPI konferencie, ktorá opäť otvorí aktuálne témy zo sveta udržateľnej energetiky. Domáci a zahraniční odborníci, inštitúcie aj firmy na jednom mieste sú zárukou najvyššej kvality. Konferencia, ktorá sa uskutoční po prvý raz v Hoteli Senec, bude po prvý raz rozdelená do dvoch dní (8. a 9. november 2022), počas ktorých sa môžete tešiť odborné pohľady na aktuálne témy, ako REPower EU, technologické inovácie v OZE, rozvoj sústav, financovanie projektov či energetické komunity. Účastníci konferencie budú mať navyše ako prví možnosť oboznámiť sa s výsledkami SAPI štúdie o veternom potenciáli a bariérach rozvoja veternej energie na Slovensku. Registrovať sa na konferenciu môžete na stránke https://www.sapiconference.sk/. Pozor, zľavená cena platí už len do 20. septembra. Tešíme sa na stretnutie.

Komentáre

Súvisiace

SAPI Biznis Tuesday o veternej energii na Slovensku

Pridajte sa k nám a preskúmajte trh s veternou energiou a potenciál jej rozvoja na Slovensku. Toto exkluzívne podujatie poskytne komplexný prehľad o súčasnom stave, výzvach a príležitostiach v sektore veternej energetiky na Slovensku.

19. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesdays o recyklácii FV panelov na Slovensku

Ďalší odborný seminár zo série SAPI Biznis Tuesdays bude zameraný na tému recyklácie vyradených FV panelov v kontexte slovenskej legislatívy a praxe.

25. 10. 2023VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek