Jarná konferencia SPX 2019 - Legislatívny blok konferencie

SAPI
14. 06. 2019



SAPI sa aktívne zúčastní ďalšej prestížnej energetickej konferencie.  

 

Radi by sme vás pozvali na Jarnú konferenciu SPX 2019, ktorá sa uskutoční v dňoch 20. – 21. 6. 2019 vo Wellnes hoteli Družba **** v Jasnej.  Odborná energetická konferencia sa bude venovať legislatívnym zmenám v sektore OZE, zimnému balíčku, ale aj témam regulácie, či energetickej chudoby. SAPI bude na konferencii reprezentovať člen výkonného výboru Ján Lacko, v panelovej diskusii prvého, legislatívneho, bloku. V ňom sa bude hovoriť o legislatívnych zmenách, ktoré priniesla nedávna novela Zákona o podpore OZE, o stop stave, ale aj lokálnom zdroji a aukciách. Účastníci panelu sa povenujú aj zimnému energetickému balíčku EÚ.

 

Zaujímavý bude aj druhý blok, kde sa panelovej diskusie zúčastní, aj bývalý predseda ÚRSO Jozef Holjenčík. Diskutujúci sa budú venovať problematike distribúcie v regulovanom prostredí, ale aj zmenám, ktoré prinesie rastúci podiel OZE a KVET na spotrebe energie. Dôležitou témou bude aj téma energetickej chudoby. Druhý deň bude venovaný prednáškam OKTE a SEPS a konferenciu zakončí spoločný obed. Konferencia je rozhodne zaujímavá tak témami, ako aj menami účastníkov panelových diskusií. V prípade záujmu vyplňte a pošlite prihlášku. Tešíme sa na stretnutie

 

 

Komentáre

Súvisiace

Solární energie a akumulace 2024

Dvojdenný formát tohtoročnej konferencie poskytne dostatočný priestor pre diskusiu o komplexných otázkach spojených s výrobou energie.

24. 04. 2024VIAC

 

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek