COST EFFECTIVE O&M STATEGIES IN EUROPEAN PV MARKET -EUROPE 2019

22. 11. 2018



V dňoch 23. a 24. januára 2019 sa v Amsterdame uskutoční summit s názvom COST EFFECTIVE O&M STATEGIES IN EUROPEAN PV MARKET, ktorého cieľom bude ponúknuť návod, ako postupovať na fotovoltických trhoch v jednotlivých členských štátoch EÚ. Účastníci sa dozvedia ako analyzovať európske trhy, optimalizovať trhové ceny a investovať ale aj ako sa zorientovať v technických správach, či zdokonaliť monitoring. Jednou z tém budú aj batérie a skladovanie vyrobenej energie. 

Spomedzi zaujímavých rečníkov dávame do pozornosti mená ako Luigi La Pegna, O&M Manager – ENEL GREEN POWER, Paolo Rocco Viscontini, Prezident ITALIA SOLARE, Mariano Guillen Paredes, Policy & International Business – SOLAR POWER EUROPE, či Pierre Jerome Desmarquest, z VOLTALIA PORTUGAL. V prípade záujmu o učasť kontaktujte, prosíme, priamo organizátora:

MAHMOUD ELGHONEMI

Delegate Executive

ACI (Europe) - part of The Whitmore Group

T. +44 203 141 0654

F. +44 (0) 20 7 593 0071

10 Gough Square, London, EC4A 3DE

Email euevents@acieu.net

 

Komentáre

Súvisiace

Solární energie a akumulace 2024

Dvojdenný formát tohtoročnej konferencie poskytne dostatočný priestor pre diskusiu o komplexných otázkach spojených s výrobou energie.

24. 04. 2024VIAC

 

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek