Hľadáme slovenské progresívne spoločnosti, ktoré chcú byť zelenšie !

SAPI
14. 09. 2020



V SAPI máme rozbehnutých viacero väčších projektov a aktivít, no vždy sa snažíme nájsť čas a priestor aj na ďalšie, ktoré majú zmysel pre rozvoj OZE na Slovensku. Najnovšie sa zapájame do projektu nemeckého think tanku E3G financovaného z UK’s Department for Business, Energy & Industrial Strategy. Naším cieľom je nájsť 10 progresívnych slovenských spoločností, ktoré sa chcú „ozeleniť“ zvýšením podielu elektriny vyrobenej z OZE na vlastnej spotrebe. S vybranými spoločnosťami sa budeme rozprávať aj o tom, aké vnímajú prekážky pri snahe o dosiahnutie vyššie podielu OZE na spotrebe. Ak takúto spoločnosť vlastníte alebo v nej pracujete, prípadne o takejto spoločnosti viete, budeme radi, ak sa nám ozvete. Môžete len získať.

Komentáre

Súvisiace

Rozvoj energetických komunít na Slovensku podporí medzinárodný projekt vedený SAPI

Ďalší z medzinárodných projektov, na ktorých Slovenská asociácia fotovoltického priemyslu a OZE (SAPI) spolupracuje je projekt COMMENCE – Community Energy in Central Europe.

06. 03. 2024VIAC

 

SAPI privítala partnerov z medzinárodného projektu

Začiatkom februára sme mali česť privítať našich partnerov z ďalšieho projektu, ktorý podporila Európska klimatická iniciatíva (EUKI) a ktorého je SAPI súčasťou - From Plans to Reality: Renewable Chance for Future.

14. 02. 2024VIAC

 

SAPI privítala partnerov z medzinárodného projektu COMMENCE - Community Energy in Central Europe

Minulý týždeň sme mali ako vedúci konzorcia tú česť privítať našich partnerov z projektu COMMENCE - Community Energy in Central Europe, ktorý podporila Európska klimatická iniciatíva (EUKI).

31. 01. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek