Zelená vízia pre Slovensko

28.09.2022

SAPI
21. 09. 2022



SAPI na diskusii „Úspory energií a obnoviteľné zdroje energie v čase krízy“

Mnoho ľudí sa dnes pýta ako dokážeme zaistiť stabilné ceny energií pre domácnosti. Dôležité je však pýtať sa aj to, ako k sociálne únosnejším cenám prispejú obnoviteľné zdroje a zlepšenie energetickej efektívnosti. Nájde sa niekto, kto dokáže tieto opatrenia presadiť a odľahčiť ekonomickú záťaž v Slovenskej republike?

Tieto a aj ďalšie otázky budú zodpovedať odborníci na už ôsmej diskusii zo série podujatí iniciatívy Zelená vízia pre Slovensko organizovanej Slovenskou klimatickou iniciatívou. Diskusia sa uskutoční 28. septembra v priestoroch komplexu Einpark v Bratislave v čase od 17:00 do 18:30. Na diskusii nebude chýbať ani zastúpenie SAPI, ktoré doplní zastupiteľstvo ÚRSO, SIEA a platformy Budovy pre budúcnosť.

Všetky informácie o diskusii a prítomných odborníkoch, ako aj registračný formulár na diskusiu, môžete nájsť TU.

Komentáre

Súvisiace

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

 

Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024

Už 16. mája sa v Poprade uskutoční odborné podujatie Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024, organizované Asociáciou pasívnej požiarnej ochrany SR.

27. 02. 2024VIAC

 

SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****.

01. 02. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek